Nieuwsbrief

Hallo allemaal, even tijd voor een update van de gebeurtenissen binnen mijn praktijk! Het gaat goed met het aantal cliënten die mijn praktijk inmiddels gevonden hebben . Ik kan melden dat ik vele mensen met verschillende klachten heb kunnen helpen.Zoals reuma, atrose, stress, burnout, hoge bloeddruk, slaapproblemen, migraine, spierspanning, examenvrees,angsten,rug nek schouderklachten enz.

Ook vind ik betrokkenheid met mijn cliënten zeer belangrijk, en sta versteld wat gewoon een goed gesprek al teweeg kan brengen. Vanaf september 2017 komt naast de vrijdag de donderdag overdag erbij om afspraken met mijn clienten in te plannen. Ook wil ik vanaf sept starten met een inloop spreekuur voor evt.toekomstige cliënten die wat persoonlijke informatie willen over hun specifieke klachten. Daarover later meer….

In Sept gaan we ook weer de schoolbanken in om de laatste Module (Hypnose en Regressie )af te ronden om in maart 2018 de volledige H.B.O opleiding Tot Energetisch Therapeut tot een goed einde te brengen!

Voor verdere info kunt u mij natuurlijk altijd bellen op het no: 06 – 235 35 316.
Groet Gert Louwers.

Reacties zijn gesloten.