Gert Louwers energetisch therapeut

Laat ik mij als eerste even voorstellen.
Magnetiseur Gert Louwers. Gevestigd in Hazerswoude-Dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Ik ben sinds 2014 actief als praktiserend magnetiseur.
Sinds 2018 het volledige HBO diploma Energetisch Therapeut behaald bij het instituut Frank Den Ouden te Soest.

Sinds 2015 begonnen met de opleiding energetisch therapeut waarvan inmiddels de module magnetiseren en NLP voltooid is. Ik zie magnetiseren als een gave waar ik na wat dieper onderzoek in 2013 besloten heb om dit in de praktijk te gaan beoefenen.

Eigenlijk wist ik al vanaf mijn pubertijd dat ik iets had wat speciaal was… maar, was er gewoonweg nog niet aan toe. Eén ding wist ik wel zeker dat ik het op een nuchtere manier wou benaderen zoals ik zelf ben zonder zweverigheid en dergelijke. Wilt u nog meer informatie, dan is het wellicht leuk om mijn interview uit de ► Gouwe Koerier  van 14 november 2018 en/of uit de ►Groene Hart Koerier van 23 januari 2019 te lezen.

Lees hier mijn Interview!

Lees hier mijn Interview!

 

 

 

 

In 2017 en heb ik al veel cliënten met mooi resultaat mogen behandelen. de connectie van NLP samen met magnetiseren werkt zeer positief op ieders denken en doen. Met als resultaat een sterke reactie op lichaam en geest waaruit een genezing het gevolg is.

In 2018 is het volledige HBO diploma Energetisch Therapeut behaald!

In 2020 heb ik ook niet stil gezeten en de volgende twee HBO studies (MBK (medische basiskennis) en PSBK (psychologische basiskennis) met goed gevolg afgerond!

enkele diploma’s ………..

Magnetiseren en NLP

Energetisch Lichaamswerk Magnetiseren

HBO diploma Energetisch Therapeut

HBO diploma Energetisch Therapeut

SHO Registeropleiding

SHO Registeropleiding Diploma’s Psychosociale Basiskennis & Medische kennis

Diploma’s

2020
* P.S.B.K. (psychologische basiskennis)
* M.B.K. (medische basiskennis)

2018
* HBO diploma Energetisch Therapeut
* Certificaat Hypnotherapie/Regressie

2017
* Certificaat N.L.P

2016
* Certificaat Magnetiseren

 

 

 Foto’s van de praktijk te Hazerswoude Dorp

Faciliteiten
Mijn praktijk beschikt over een ruime behandelkamer, een lekkere lichte wachtruimte voorzien van toilet en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Reacties zijn gesloten.