Gert Louwers energetisch therapeut

Laat ik mij als eerste even voorstellen.
Magnetiseur Gert Louwers. Gevestigd in Hazerswoude-Dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Ik ben sinds 2014 actief als praktiserend magnetiseur.
Sinds 2018 het volledige HBO diploma Energetisch Therapeut behaald bij het instituut Frank Den Ouden te Soest.

Sinds 2015 begonnen met de opleiding energetisch therapeut waarvan inmiddels de module magnetiseren en NLP voltooid is. Ik zie magnetiseren als een gave waar ik na wat dieper onderzoek(2013) besloten heb om dit in de praktijk te gaan beoefenen.

Eigenlijk wist ik al vanaf mijn pubertijd dat ik iets had wat speciaal was… maar, was er gewoonweg nog niet aan toe. Eén ding wist ik wel zeker dat ik het op een nuchtere manier wou benaderen zoals ik zelf ben zonder zweverigheid en dergelijke. Wilt u nog meer informatie, dan is het wellicht leuk om mijn interview uit de ► Gouwe Koerier  van 14 november 2018 en/of uit de ► Groene Hart Koerier van 23 januari 2019 te lezen.

 

 

 

In 2017 en heb ik al veel cliënten met mooi resultaat mogen behandelen. de connectie van NLP samen met magnetiseren werkt zeer positief op ieders denken en doen. Met als resultaat een sterke reactie op lichaam en geest waaruit een genezing het gevolg is.

 

Aura

In 2018 is het volledige HBO diploma Energetisch Therapeut behaald!

 

 

 

 

 

 

Ook in 2020 heb ik niet stil gezeten en de volgende twee HBO studies (MBK (medische basiskennis) en PSBK (psychologische basiskennis) met goed gevolg afgerond!

SHO Registeropleiding

SHO Registeropleiding Diploma’s Psychosociale Basiskennis & Medische kennis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie, bel gerust. 06-23535316

Reacties zijn gesloten.