Nieuwsbrief

Interview Gouwe Koerier

“Gouwe Koerier” Interview met Gert

“Groene Hart Koerier” In gesprek met Gert Louwers, praktiserend magnetiseur.

 

>…Naar het nieuwsbrieven archief…

 

Beste mensen, het jaar 2020 is begonnen!
Wat gaat het ons brengen… Vooruit kijken kan niemand en met een beetje geluk vragen we ons dat volgend jaar weer af. Wat we er zelf aan kunnen doen lijkt gering maar is toch best van belang. We worden er iedere dag op gewezen via de media en wel zo veel dat je er soms moe van wordt.

Nu ik momenteel de opleiding MBK (medische basis kennis) en PSBK (psychologie) doe word ook ik weer met de neus op de feiten gedrukt.
Voeding in het algemeen is het stuur van je gezondheid wat je zelf in je handen hebt. Ik wil echt niet gaan vertellen wat je wel en niet mag doen, dat weet je zelf het beste. Wat ik in deze nieuwsbrief duidelijk wil maken is dat het al een mooie stap vooruit is als je de balans opzoekt van jouw voedingsgewoonten en je gezond verstand.

Als er een stukje bewustwording optreed zou dat al winst zijn om je lichaam te ondersteunen in dat wonderlijke proces wat constant gaande is.
Help hem een handje en voel wat dat automatisch met je doet, zowel lichamelijk als geestelijk.
Een stukje beweging erbij en een mooiere start van 2020 kan ik niet bedenken.

Verder wil via deze nieuwsbrief iedereen bedanken voor het afgelopen jaar. Vele mooie dingen heb ik dankzij het vertrouwen in mij, voor jullie mogen betekenen. Ik heb zoveel mogelijk proberen uit te leggen dat er niets mis is met de reguliere zorg waar we allemaal maar al te graag gebruik van maken.

Ik ben zeker blij dat we steeds meer de alternatieve zorg in combinatie zien met de reguliere zorg. Nog niet bij iedereen maar er zit duidelijk beweging in. Niet langer of-of maar en -en. Een grijs gebied in de alternatieve zorg is er zeker waar tegen op getreden moet worden eveneens misstanden in de reguliere zorg. Het gaat tenslotte om jullie gezondheid!

Ik ga mijn best weer doen en wellicht tot ziens.
Gr.Gert.


Reacties zijn gesloten.