Nieuwsbrief 2018

2de nieuwsbrief (2018)

De zomer is weer achter de rug en dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het weer veel slechter word.
Een mooie nazomer kan natuurlijk altijd met een graadje of 18 toch?
Veel mensen zien de herfst met grote tegenzin tegemoet iets wat ingebakken zit in het hollandse denken.

Positief denken kan daar verandering in brengen bijvoorbeeld door iedere maand een uitje te verzinnen waar je vrolijk van word al is het maar een bioscoopje of iets dergelijks.

Kortom doorbreek de vaste patronen en breng er zo nu en dan nieuwe impulsen in.

Voor andere brengt de kou wel meer ongemakken met zich mee zoals mensen met Reumatische klachten.
Of waarvan de weerstand door verschillende omstandigheden wat minder is.

Wij hebben wel gemerkt dat Clienten die zogezegd in het Onderhoud zitten minder klachten ondervinden dan cliënten die pas komen als de klachten zich aandienen.
Voorkomen is beter dan genezen! Uiteraard kan je niet alles voor zijn maar met een gezonde goede weerstand (Energie) is het altijd beter de koudere perioden door te komen.

Even wat anders ….Sinds kort zijn wij aan gesloten bij Het C.A.T. (Collectief alternatieve therapeuten) Die geven onze praktijk nog meer bestaansrecht dan hiervoor. Zo ook op het juridische vlak zijn wij gedekt voor diverse calamiteiten door hierdoor aangesloten te zijn bij het G.A.T (Geschillen alternatieve Therapeuten).

Ook zijn wij sinds kort aangesloten bij het Air project wat als een zorgplatform een brug slaat tussen de Aanvullende en de Reguliere zorg waar steeds meer vraag naar is. Dit alles word een soort van zoekmachine van erkende Aternatieve Therapeuten voor de Reguliere zorg. Ook dit is een onderdeel van het C.A.T.

De verbouwing staat ook voor de deur die voor een nog meer professionele uitstraling zal gaan zorgen ,kortom genoeg uitdagingen waar we erg blij mee zijn!

Groet Gert Louwers.


1ste nieuwsbrief (2018)

Hallo beste mensen,

begin mei en even een update wat betreft mijn praktijk.

Zeer tevreden de afgelopen periode , zeker het behaalde HBO diploma Energetisch Therapeut geeft mij weer een stukje rust om in oktober te starten met de opleiding M.B.K . Heb er nu al zin in maar goed eerst de zomer door! In juli gaan we de praktijk verbouwen tot een nog meer professionele Ruimte. Het cliëntenbestand is dusdanig groeiende dat we die stap met een gerust hart hebben genomen. Er is me wel eens gevraagd waarom ik niet adverteer in een weekblad of zoiets. Dat is tot nu toe niet nodig geweest en mond tot mond is toch de beste reclame vind ik. Deze periode mensen in mijn praktijk gehad met allerlei klachten zoals griepklachten, ontsteking klachten, stress, burn out, hoofdpijn, gewrichtsproblemen kortom van alles wat. Ook begint het cliëntenbestand te groeien met mensen die regelmatig terugkomen voor onderhoud van hun lichaam en geest, voorkomen is beter dan genezen zeker als de behandeling goed aanslaat.

Groet Gert Louwers.


 

Reacties zijn gesloten.