Nieuwsbrief 2019

1ste nieuwsbrief (2019)

Het voorjaar komt eraan! Dat betekend voor veel mensen een echte start van het nieuwe jaar, kunnen we weer naar buiten en voor velen een soort ontwaken uit de winter(dip). Dit geld natuurlijk lang niet voor iedereen maar het zal niemand ontgaan dat temperatuur en het zonnetje veel met ons doet in positieve zin.

Het is ontegenzeggelijk waar dat het gevoel van weer naar buiten gaan bijna noodzakelijk is voor een balans zien te vinden tussen geest en lichaam. Van oorsprong zijn we tenslotte allemaal buitenmensen die alleen bescherming zochten tegen de kou regen gevaar en een plek om te slapen. Ook al zijn we dat een beetje verleerd en zeker in ons digitale tijdperk is het bijna van levensbelang om het buitengevoel te mogen beleven. Ook hier is een gezonde balans erg belangrijk om de rust van het buitenzijn op te snuiven om allerlei problemen zowel lichamelijk als geestelijk te lijf te gaan.

Verder is de verbouwing van de nieuwe praktijkruimte tot grote tevredenheid geslaagd! Hiervoor grote dank voor de inzet en betrokkenheid van de heren van B.L.C. Bouw uit Alphen a/d Rijn.

Na de publicatie’s in de Gouwe koerier en het Groene hart zijn er vele die inmiddels de weg weten te vinden naar de praktijk!

Ook dank voor de mooie en fijne reactie’s!
Op naar buiten!

Groet Gert Louwers.


Reacties zijn gesloten.