Nieuwsbrief 2021

Nieuwsbrief (2021)

2021 is begonnen en zoals altijd kijken we terug op het afgelopen jaar 2020.
In het begin ging alles zoals ieder jaar totdat Corona om de hoek kwam kijken. Voor de meeste veranderde er behoorlijk wat, en ook al ging het leven door, iedereen werd wel even wakker geschud.
Sommigen ervaarden het als een rust, voor de andere was het een hel. Als je er niet zo veel mee te maken had haalde je je schouders op en je stapte in een soort van berusting.
Andere die er financieel en beroepsmatig mee te maken hadden was het alle zeilen bij zetten.

Nu heb ik het niet alleen over de zorg die danig op de proef werd gesteld maar ook over de andere ondernemers die tot op de dag van vandaag nog steeds aan het watertrappelen zijn om hun hoofd boven water te houden. Er word nu veel gepraat over de golven van de Corona pandemie die nu prioriteit krijgt boven alles, mee eens of niet dat is nu de realiteit.
Echter die ander golf die nu aan het ontstaan is, is net zo zorgwekkend vind ik, de golf van angst, uitgestelde zorg, de opbouw van stress die veroorzaakt word door het hele gebeuren en die weer afhankelijk is hoe Corona je dagelijkse leven beïnvloed.

Maar gelukkig is er ook de hoop dat we hoe dan ook dit Virus onder controle krijgen en het dagelijkse leven voor het grootste gedeelte weer op kunnen pakken met hier er daar een blijvende verandering die is ontstaan door het anders benaderen van de gewone dingen die ineens niet meer zo gewoon zijn. Laten we straks het goede van deze periode gebruiken om te leren voor de toekomst wat voor een ieder van ons weer anders zal zijn… Hoop doet leven zolang het leven je is gegeven…..2021 is begonnen en zoals altijd kijken we terug op het afgelopen jaar 2020.
In het begin ging alles zoals ieder jaar totdat Corona om de hoek kwam kijken. Voor de meeste veranderde er behoorlijk wat, en ook al ging het leven door, iedereen werd wel even wakker geschud. Sommigen ervaarden het als een rust, voor de andere was het een hel. Als je er niet zo veel mee te maken had haalde je je schouders op en je stapte in een soort van berusting. Andere die er financieel en beroepsmatig mee te maken hadden was het alle zeilen bij zetten.

Nu heb ik het niet alleen over de zorg die danig op de proef werd gesteld maar ook over de andere ondernemers die tot op de dag van vandaag nog steeds aan het watertrappelen zijn om hun hoofd boven water te houden. Er word nu veel gepraat over de golven van de Corona pandemie die nu prioriteit krijgt boven alles, mee eens of niet dat is nu de realiteit. Echter die ander golf die nu aan het ontstaan is, is net zo zorgwekkend vind ik, de golf van angst, uitgestelde zorg, de opbouw van stress die veroorzaakt word door het hele gebeuren en die weer afhankelijk is hoe Corona je dagelijkse leven beïnvloed.

Maar gelukkig is er ook de hoop dat we hoe dan ook dit Virus onder controle krijgen en het dagelijkse leven voor het grootste gedeelte weer op kunnen pakken met hier er daar een blijvende verandering die is ontstaan door het anders benaderen van de gewone dingen die ineens niet meer zo gewoon zijn. Laten we straks het goede van deze periode gebruiken om te leren voor de toekomst wat voor een ieder van ons weer anders zal zijn… Hoop doet leven zolang het leven je is gegeven…..

O ja zou ik bijna vergeten, maar ben vanaf dit jaar (voor wie ervoor aanvullend verzekerd is ) ben ik voor een gedeelte vergoedbaar door de vereiste diploma’s M.B.K. en P.S.B.K. te halen.

We gaan ervoor om u ook dit jaar zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Groet Gert.
Energetisch praktijk Gert Louwers.

Reacties zijn gesloten.