Nieuwsbrief 2022

Nieuwsbrief (2022)

 
Het jaar 2021 is weer om,  voor sommigen om gevlogen voor anderen om gekropen.
Het is maar net in wat voor situatie u zat en wat automatisch mee het nieuwe jaar in gaat.

Er is veel onrust door alle veranderingen die over ons uitgestrooid zijn en ook in dit nieuwe jaar hebben we hier zeker nog mee te maken.

We hebben soms het gevoel dat het schip met zekerheden is los geslagen van zijn anker en mee dobbert op de wensen van de golven, hoog of laag.

Voor vele mensen onder ons is het leven “overleven” geworden. De grootste trigger is Corona geweest, die al in 2020 zijn oorsprong vond.

Als een onbekend virusje denderde hij door de porseleinkast met alle gevolgen van dien.
We werden terug geworpen naar de basis waar ook onze onzekerheden blootgelegd werden.

Voor sommigen gaf het ons de broodnodige rust andere werden juist in de onrust gezogen alsof de vulkaan op uitbarsten stond.
Eén ding is zeker dat we na moesten gaan denken over ons bestaan. Veranderingen in het vaste patroon, sociale contacten werden anders, werk omstandigheden lagen op de schop, discussies over de vaccinaties barsten los, tegenstellingen werden groter en we wisten en weten het allemaal beter.

Zelf denk en voel ik dat er veel meer aan de hand is, kosmische energieën en universele veranderingen zijn al zo oud als de aarde zelf.
Een proces waar we met ons menselijk verstand niet bij kunnen en wanneer we dat proberen te verklaren stranden we in onze oerangsten om te overleven.

En weet je wat nu zo fijn is? Dat we daar helemaal niets aan kunnen veranderen, alleen kunnen we proberen om met onze angsten om te gaan door het klein te maken en onze basis te verstevigen door zo goed mogelijk je best te doen voor jezelf en voor degene die dicht bij jouw staan.

Concentreer je op jezelf en op het hier en nu. Probeer het geluk te pakken zonder te verzanden in energieverslindende discussies over wat dan ook.
Zorg dat je eigen fundering van je bestaan sterk en stevig is, daarna ga je geven en verbinden door een proces wat automatisch opgestart word.

Ik hoop van harte dat ik in mijn praktijk de helpende hand ook hier in 2022 mag en kan bieden, zodat ook voor jullie het overleven weer leven word….

Groet Gert.
Energetisch praktijk Gert Louwers.

Reacties zijn gesloten.