Nieuwsbrief 2023

Nieuwsbrief (2023) Gelukkig nieuw jaar

 

Uitzicht op een mooi jaar,  2023!

Ze zeggen weleens dat achterom kijken niet helpt, dat kunnen ze wel zeggen maar we doen het allemaal en af en toe is het ook nodig.

Iets anders is dat je niet moet blijven hangen in de dingen en waar je enig invloed op hebt voorzichtig bijsturen.
Met andere woorden, achterom kijken en vooruit lopen….
Verwerken wat nodig is en ontdekken wat goed voor je is.

Neem tot je wat je kunt verwerken en filter de dingen net zo lang tot dat wat goed voor jouw is overblijft.
Kruip niet weg in angst en vertrouw op jezelf en ga vooruit.
Pak je rust op tijd en probeer zo gezond mogelijk te leven. Natuurlijk ga ik niet ontkennen dat er niets aan de hand is, zoals de bekende problemen van deze tijd.
En toch gaat dit weer over, ook dat is zeker. En ondertussen gewoon je best doen en de dingen die je mag doen.

Energetisch gezien is er ook veel aan het veranderen, de kosmische frequenties veranderen en hebben direct invloed op ons bewustzijn en voelen. Moet je daar wat mee? Het mag maar hoeft niet.
Rustig meedeinen op de golven van verandering, helder blijven denken en voelen wat goed voor jouw is, niet bang zijn en vertrouwen op wat komen gaat.

Zeker is dat ook de beste manier qua gezondheid al besef ik ook dat vele mensen die met chronische klachten lopen daar lastig mee om kunnen gaan. Mij hoor je zeker niet zeggen dat het makkelijk is maar wel dat het de enige weg vooruit is.

Zo komen er bijvoorbeeld in de praktijk steeds meer mensen met o.a. long covid klachten en andere langdurige klachten die daardoor hun hele leven vast zien lopen. Dan gaat het weer een tijdje de goede kant op en dan toch vervallen ze weer in hun oude klachten.

Ik zeg niet dat ik iedereen van zijn of haar klachten af kan helpen maar kan toch wel zeggen dat er meerdere cliënten zeer positief zijn over de behandelingen en hun oude leven weer op hebben kunnen pakken.
Als ik dan in de krant lees of hoor dat er zoveel mensen nog met Covid klachten lopen na een jaar of meer, dan denk ik toch wel in alle bescheidenheid dat ik zeker een groot deel weer op weg kan helpen… Net zoals die vele anderen met chronische klachten mentaal of fysiek ook in 2023…..

Reacties zijn gesloten.