Wat is magnetiseren?

7 chakras

Magnetiseren, oftewel energetisch behandelen, is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren oud is en bij ons als mensen hoort. . Tijdens een energetische behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam én geest geactiveerd en gestimuleerd. Om de mens heen bevindt zich een energieveld, ook wel aura genoemd, deze bestaat uit diverse lagen. Door blokkades in het lichaam en door disbalans kunnen mensen ziek worden en klachten gaan vertonen. Magnetiseren kan ook preventief werken. Blokkades krijgen immers niet meer de kans om op te stapelen, om vervolgens hierdoor tot problemen te leiden. Samengevat is magnetiseren het geven van liefde in de vorm van energie en het herstellen van de balans tussen lichaam,geest en ziel,waarbij het opruimen van blokkades centraal staat.

Tijdens het magnetiseren wordt er kosmische energie doorgegeven, met als doel de energiebalans bij mens (of dier) te herstellen, zodat de levensenergie (Chi) weer vrijelijk kan stromen en blokkades worden opgeheven. Dit is altijd positieve, helende energie. Een energetische behandeling zorgt er vaak ook voor dat oude (denk-)patronen losgelaten kunnen worden. Tijdens een consult leer ik mensen doorgaans hoe te aarden of te gronden, en zich voldoende af te schermen voor teveel prikkels vanuit hun omgeving. Een energetische behandeling maakt je blijer en meer ontspannen. Na de eerste behandeling(en) komt het zo nu en dan voor dat de klachten eerst iets verergeren voordat er verbetering optreedt, dit is afhankelijk van de klachten.

Wanneer?

Magnetiseren kan worden ingezet bij o.a. de volgende klachten of situaties, zowel bij kinderen, volwassenen als bij huisdieren:

 • Slaapproblemen of nachtmerries;
 • Hoog sensitieve mensen (HSP): werken aan zelfbescherming en bewustwording;
 • Het balanceren en helen van het totale energetische systeem. Goed gronden/aarden;
 • Het verzachten van fysieke en/of emotionele pijn bij (chronische) klachten;
 • Meer energie bij vermoeidheid, bijvoorbeeld tijdens of na een ziekte, na een operatie, of na een moeilijke periode. Magnetiseren werkt tevens ontgiftend op het lichaam;
 • Problemen met zelfacceptatie, een negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen;
 • De meest voorkomende klachten zoals hoofdpijn,migraine,ontstekingen,spierklachten,reumatische aandoeningen,darmklachten,buikklachten algemeen,bloeddruk,stress, angsten, enz, kunnen door magnetiseren verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Magnetiseur Gert Louwers Hazerswoude dorp gemeente Alphen aan den Rijn.

Voor mens & dier

 • Angst, innerlijke onrust of belemmerende overtuigingen;
 • Levensvraagstukken, en vragen over de zin van ons bestaan;
 • Inzichten krijgen in een (moeilijke) situatie;
 • Voor ontspanning van lichaam en geest.

Reacties zijn gesloten.